payment-methods-light-1024x196

Skadedyrservice

EFFEKTIV SKADEDYRSERVICE I HELE LANDET

Når det kommer til skadedyrservice, er der ingen tvivl om, at det skal være effektivt, der gør den store forskel. Hvis ikke, kommer skadedyrene måske tilbage, og det vil blive irriterende i længden. Hvis du har et stort skadedyrsproblem, så skal der også professionelle fagmænd til at håndtere problemet.

Toxin er specialister indenfor alle former for skadedyrservice.

Vi sikrer erhverv og private såsom levnedsmiddelvirksomheder, medicinalvareindustrien, boligforeninger, kloakker og meget mere. Vi har skadedyrs teknikere klar i hele Danmark til at servicere og sikrer din virksomhed, eller din bolig, mod skadedyr.

Med en skadedyrssikring hos Toxin tegner man en aftale på en valgfri periode. I opstarten af denne periode vil der blive udført en bygningsgennemgang af jeres virksomhed eller bolig, af en autoriseret skadedyrstekniker.

Her vil medarbejderen gennemgå samtlige punkter på bygningen og finde frem til eventuelle problemzoner – med over 30 års erfaring inden for faget, kan dette gøres med stor nøjagtighed, vores erfaring er din sikkerhed.

Vores aftaler kan skræddersys til ethvert behov, hvad enten du har brug for, få besøg såvel som mange besøg og hvad enten det drejer sig om gnavere eller insekter. Som relevante skadedyrs teknikere, bestræber vi altid efter at vores bekæmpelse skal være så effektiv og ugiftig som muligt.

Er du landet på denne side i en nødsituation, så ring på +45 38 79 85 85. Vores yderst professionelle skadedyrservice team er klar til at hjælpe dig i enhver situation. Du finder yderligere information omkring vores skadedyrservice på denne side.

Skadedyrsservice

Toxin skadedyrservice har vi mange års erfaring i branchen, og vi har derfor en bred viden om alverdens skadedyr. Herunder ses de typiske skadedyr som vi bekæmper i dagligdagen:

 • Bananfluer
 • Mosegrise
 • Muldvarpe
 • Mus
 • Myrer
 • Måger
 • Møl
 • Rotter
 • Sølvfisk
 • Borebiller
 • Duer
 • Farao myrer
 • Hvepse
 • Kakerlakker
 • Klanner
 • Lopper
 • Væggelus

Vi tilbyder altid gratis inspektion uden forpligtelser. Du booker en tid, ved at ringe på ovenstående telefonnummer eller her på hjemmesiden. Dette tilbyder vi, da vi har stort fokus på kundeservice, og ønsker det bedste, for vores kunder. Derudover er det utrolig vigtigt at forsøge at bekæmpe skadedyrene så tidligt i processen som muligt, da skadedyrene nemt kan ødelægge materialer i bygningen og medbringe sygdomme.

 

Både erhverv og privat har behov for skadedyrservice

Vores professionelle service bekæmper både skadedyr på private ejendomme og erhvervsmæssige bygninger. Uanset om du har problemer med skadedyr i lejligheden eller på restauranten, så tilbyder vi mange års erfaring og veluddannet personale. Herunder ses typiske eksempler på, hvor vi førhen har skadedyrsbekæmpet.

Erhverv:

 • Hoteller
 • Fødevarevirksomheder
 • Restauranter
 • Levnedsmiddelvirksomheder

Privat:

 • Hus
 • Lejlighed
 • Gård

 

Skadedyrservice til gode priser

Ydermere tilbyder Toxin, skadedyrservice til yderst konkurrencedygtige priser. Dette kan vi tilbyde, da vi har mange års erfaring og stort kendskab til branchen.

Dog kan priserne for en skadedyrsbekæmpelse variere meget, da prisen er afhængig af typen af skadedyret og den enkelte situation. Derfor tilbyder vi en gratis inspektion uden forpligtelser, så vi i større grad er i stand til at give en mere præcis pris.

Vi anbefaler at i kontakter os på tlf. +45 38 79 85 85 eller booker en tid her på hjemmesiden.

 

 

Hurtig og effektiv skadedyrservice mod alle slags skadedyrsproblemer

Hos Toxin er vi specialister i skadedyrservice mod alle slags skadedyr. Har De et skadedyrsproblem, så er det en fordel af kende navnet på skadedyret inden De bestiller skadedyrservice. De hyppigste skadedyr i Danmark er myrer, hvepse, væggelus, mus og borebiller.

 

 

Tilkald os så snart du har behov for skadedyrservice

Vi anbefaler, at så snart problematikken opdages, at du kontakter en autoriseret skadedyrsbekæmper, eks. Toxin. Dette anbefaler vi da erfaringen er, at skadedyrene ødelægger materialerne i områderne de opererer, uanset størrelsen på skadedyret.

Skadedyrenes tilstedeværelse kan lede til både råd og fugt, ødelagte møbler, og problemer med elektronikken. Derudover bærer eksempelvis rotter oftest farlige sygdomme, som kan overføres til mennesker. Dette er ikke kun et problem i private ejendomme, det er også en stor problematik på arbejdspladser.

Det er som sagt ikke nok at benytte en skadedyrsbekæmper, da det er i effektiviteten, at forskellen ligger. Med Toxin er du dog sikrer en effektiv skadedyrservice, som skaber resultater.

 

Vi har skadedyrs-branchens største standarder

Til trods for at skadedyrene skader vores miljø, bestræber vi os på ikke at skade deres miljø. Toxin har et stort fokus på ikke at skade miljøet når vi bekæmper skadedyr, og derfor har vi en helt klar miljøpolitik, hvori vi bl.a. benytter os af 100 % kemikaliefri gift.

Vi forpligter os og tager aktivt ansvaret for at overholde branchens største standarder i at værne om sundhed og sikkerhed.  Der er nemlig en lang række fordele ved at vælge en skadedyrsbekæmper med fokus på miljøet når i vælger bekæmper. Dette er uanset om problemet omhandler bekæmpelse af myrervæggelus bekæmpelse eller andre plagende skadedyr.

 

Elektronisk skadedyrs-bekæmpelse

Udover benyttelse af en 100 % kemikaliefri gift, bruges der bl.a. elektroniske værktøjer til at opdage skadedyrene før deres tilstedeværelse udvikler sig til et stort problem. Dette foregår via. et internet baseret brugerplatform, som live kan følge med i skadedyrenes angreb.

 

Hvorfor vælge Toxin skadedyrservice?

Der er et hav af grunde til, at i netop bør vælge Toxin som jeres tryghedsskaber.

 • Over 30 års erfaring
 • Ingen geografisk begrænsning
 • Konkurrencedygtige priser
 • Fokus på miljøet
 • Elektroniske løsninger
 • Gratis inspektion uden forpligtelser
 • Veluddannet personale
 • Bred viden om skadedyr
 • Gode kundeanmeldelser
 • Både privat og erhverv

 

Vi er ikke bare endnu en skadedyrservice virksomhed

Til trods for, at vi kalder os selv et skadedyrservice, er vi ikke blot et skadedyrservice. Udover at skabe tryghed på erhvervsmæssige ejendomme og private boliger, tilbyder vi også alverdens andre serviceydelser.

Udover en dagligdag med skadedyrsbekæmpelse, beskæftiger vi os også med:

Ønsker du at læse mere omkring de enkelte ydelser, så klik blot på den ydelse, der interesserer dig.

Grønt arbejde

Her i virksomheden er vi stolte af at kunne levere gartneriarbejder på professionelt niveau.

Vi har mange års erfaring med grønt arbejde, og tilbyder pleje og vedligeholdelse, til både privat og erhverv.

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Skadedyrenes tilstedeværelse kan oftest lede til råd og fugt. Hvis fugten ikke behandles, så kan der opstå skimmelsvamp på området.

Skimmelsvampen kan opdages ved, at der forekommer en slem duft. Derfor tilbyder vi professionel og effektiv bekæmpelse af skimmelsvamp, og vi anbefaler at skimmelsvampen bekæmpes så snart skaden opdages.

Rydning

Toxin skadedyrservice tilbyder akut rydning, eksempelvis ved dødsfald. Blandt vores medarbejdere er der stor forståelse for, at tiden efter et dødsfald kan være tragisk. Derfor tilbyder vi rydning af dødsbo, så de pårørende kan bruge tiden fornuftigt på eksempelvis planlægning af begravelse m.v.

Rengøring

Oftest forekommer skadedyr i urene miljøer, derfor tilbyder Toxin skadedyrservice at rengøre boliger m.v. før skadedyrene angriber. Erfaringen er nemlig, at skadedyr forekommer når hygiejnen er lav og rengøringen ikke er optimal. Derudover kan disse miljøer være forårsagende til sygdomme m.v.

Lugtsanering

Vi har stor erfaring og viden inden for lugtsanering. Vi har midler og værktøjer til at fjerne selv de værste lugte. Her er problematikkerne oftest rotter, døde dyr, skimmelsvamp eller røglugt.

 

Dækker forsikringen for skadedyrservice?

I visse forsikringsselskaber dækker forsikringen en eventuel skadedyrsbekæmpelse. Dette kan variere fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, derfor anbefaler vi, at i kontakter jeres forsikringsselskab og hører ad hvorvidt om i er dækket eller ej.

 

Få udført skadedyrservice allerede i dag!

Uanset om du bor i København, Roskilde, Hillerød, Helsingør, Slagelse, Roskilde, Køge, Helsingør, Greve, Næstved, københavn, frederiksberg, taastrup, valby, eller en anden by på Sjælland, er vi dine pålidelige partnere inden for skadedyrsbekæmpelse.

Toxin skadedyrservice sigter altid efter at yde den bedste service. Derfor står vi altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål angående skadedyr i dit hjem. Vores personale er professionelle og vi udfører vores arbejde nemt og hurtigt. Vi er specialister i alle typer af skadedyr indenfor hjemmets fire vægge. Så hvad enten du har problemer med Mus eller myrer, kan vi løse problemerne for. Kontakt vores skadedyrservice allerede i dag.

 

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.