payment-methods-light-1024x196

Bekæmpelse af lopper

Bekæmpelse af lopper 

Lopper angriber kæledyr og kan i nogle tilfælde angribe mennesker. Det er derfor vigtigt jævnligt at give kæledyr loppemiddel, som forebyggelse mod angreb. Kom igang med bekæmpelsen af lopper i dag.
Før i tiden blev hele verden angrebet af lopper. Ikke kun vores pelsklædte kæledyr, men også mennesker. Der findes stadig lande, hvor menneskelopper findes i store antal. Det er sjældent, man ser dem i Danmark nu, da vores hygiejne er forbedret siden 1500-tallet. Har man hund eller kat vil man på et eller andet tidspunkt komme ud for, at der forekommer lopper i pelsen.

Lopper elsker at leve på vores pelsede venner. Man vil derfor sjældent, som menneske opleve loppeangreb på egen hud. Det er medmindre dyret i længere tid har været væk fra hjemmet. Eller man selv kommer hjem fra en længere ferie. Lopper er en plage for vores kæledyr, der vil kradse sig i mere eller mindre grad. Nogle hunde og katte kan være direkte allergiske over for lopper, hvilket er ubehageligt for dyret. Der bør derfor straks sættes i gang med loppekur.

 

Sådan fungerer livscyklussen for lopper

Hvis først dit kæledyr har lopper er det normalt at disse hver lægger mellem 20-30 æg i døgnet, der grundet æggenes glatte overflade hurtigt falder af dyret og ender i sofaen, sengen, tæpper og sprækker i gulvet. Når æggene klækkes vil loppelarverne leve af hvad som helst, de kan overleve på snavs og nullermænd i dit hjem indtil de forpupper sig og færdigudvikles. En loppepuppe kan gå i dvale og lopperne vil derfor vente på de rigtige vibrationer før de klækkes, hvilket er grunden til at du kan opleve loppeangreb selvom du har været på ferie i 3 uger. Få bugt med bekæmpelse af lopper af Toxin i dag.

 

Bekæmpelse af lopper i huset

Den nemmeste måde, hvorpå du kan be- eller afkræfte om der er lopper på dine kæledyr er ved at rede hunden eller katten med en tættekam ned på et fugtigt stykke køkkenrulle, bliver køkkenrullen rødbrun er det et tydeligt tegn på lopper, da det er loppernes ekskrementer du finder, nogle gange kan man også med det blotte øje se lopper springe på dyrene når man kæler dem. Der findes mange slags loppemidler på markedet, disse kan både købes hos dyrelægen og over internettet, dog er det vigtigt at du køber loppekur til det specifikke dyr, giver du en kat loppemidler beregnet til hunde kan det have fatale følger. Loppemidler doseres efter kæledyrets størrelse og vægt, er man i tvivl kan man altid spørge sin dyrelæge til råds.

Bekæmpelse af lopper

 

Har du uønsket besøg af den kløende blodsuger? Så få styr på bekæmpelse af lopper, før de driver dig til vanvid.

Lopper trænger ofte ind i hjemmet ved at have sat sig på kæledyr. Og da lopperne også gerne sætter sig på mennesker og suger blod, bliver de hurtigt husets største fjende. Lopperne opholder sig dog ikke bare på mennesker og dyr, men også i hjemmets omgivelser. Det er blandt andet i gulvsprækker samt tæpper og møbler, der befinder sig omkring dyrene og menneskerne. Få hjælpe til bekæmpelsen af lopper i dag.

Hvordan opdager man lopperne?

Hvis ikke allerede mærker fra bid og en irriterende kløe har gjort dig opmærksom på loppernes tilstedeværelse, kan du bruge en tættekam til at rede dyrets pels igennem for at søge efter lopper. Herpå vil du ofte spotte de små sorte bæster, der med deres bid kan drive personer og dyr til vanvid.
Det er værd at nævne, at lopperne ikke kommer på grund af dårlig hygiejne. De slår sig tilfældigt ned og har ingen særlige præferencer – selvom personer, der udsættes oftere for loppebid, godt kan være en præference, da de (desværre for dem) smager bedre end andre.

Toxin Skadedyrsbekæmpelsehar mange års erfaring i branchen, så lad en professionel, med viden på området, klare bekæmpelsen.

Sådan får du lopperne væk

Hvis du vil slippe af med lopperne, slipper du ikke for en grundig rengøring og en loppekur til dit kæledyr. I forbindelse med sidstnævnte er det streng nødvendigt, at du orienterer dig grundigt i forhold til produktet. Der er nemlig stor forskel på de produkter, som hunde og katte bruger, ligesom en voksen hund skal have en anderledes kur og dosis end en hvalp. Anvender du forkerte produkter, kan det desværre få fatale følger for dit kæledyr. Så læs grundigt og få evt. rådgivning fra din dyrlæge, hvis du er den mindste smule i tvivl.

Husk at du foruden loppekuren skal rengøre dit hjem grundigt. Vær særdeles grundig med at støvsuge alle hjørner, kanter og afkroge og sprøjt efter med velegnet insektmiddel, så du får gjort det af med lopperne. Efter støvsugning skal du desuden smide din støvsugerpose langt væk, da den ellers blot fungerer som et nyt avlssted for de kløende lopper.

Hvis du har andre skadedyr som mus myrer, væggelus, sølvfiske eller borebiller,  du ønsker at gøre en ende på, kan du klikke lige her og læse mere om vores skadedyrsservice.

Uanset om du bor i København, Roskilde, Hillerød, Helsingør, Slagelse, Roskilde, Køge, Helsingør, Greve, Næstved, københavn, frederiksberg, taastrup, valby, eller en anden by på Sjælland, er vi dine pålidelige partnere inden for skadedyrsbekæmpelse. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et skadedyrfrit miljø og et trygt hjem eller arbejdsplads. 

Få effektiv hjælp til bekæmpelse af lopper – kontakt Toxin på tlf. 38 79 85 85 eller skriv en mail til toxin@toxin.dk.

 
 

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.