payment-methods-light-1024x196

Rydning

RYDNING AF ALT FRA DØDSBO TIL BOLIG. TOXIN KLARER DET FOR JER.

VI KLARER BÅDE RYDNING MED HENBLIK PÅ, AT BEBOEREN SKAL FLYTTE PÅ PLEJEHJEM SAMT RYDNING AF DØDSBOER. PÅ DEN MÅDE KAN DE INVOLVEREDE TÆNKE PÅ DET, SOM ER VIGTIGST – AT KOMME PÅ PLEJEHJEM PÅ EN GOD MÅDE ELLER PLANLÆGNING AF BEGRAVELSE.

Hos Toxin har vi stor forståelse for, at tiden efter et dødsfald er tragisk, og at man fra person til person reagerer forskelligt. Nogle vil gerne være så indblandet som muligt, og selv planlægge begravelse, stå for opdeling af arv og rydde dødsboet. Hvis dødsfaldet har ramt hårdt, eller I ikke selv orker at stå for at rydde dødsboet, vil vi meget gerne hjælpe jer. Ved at lade os stå for rydningen er I også sikre på, at I bruger tiden fornuftigt på andre ting, såsom at planlægge og deltage i begravelsen.

 

DØDSBOET SKAL GØRES KLAR TIL SALG

De fleste opgaver vi har i forbindelse med rydning af et hus er, når dødsboet er blevet tømt for værdier, og det sidste, som kan gøres til genbrug, skal fjernes. Kort sagt gør vi huset til rådighed for salg ved at fjerne alt det, som ikke skal gemmes. Vi yder altså en service, som vil gøre, at du let kan sættes huset til salg. Dødsboer har ofte været beboet af ældre mennesker, som har en hang til at være samlere. Det kan derfor være, at dødsboet har en masse ting, som blot skal ryddes så hurtigt og effektivt som muligt – og det er der, at Toxins effektive rydning kommer ind i billedet.

 

FLYTNING TIL PLEJEHJEM

Vi rydder dog ikke kun hjem i forbindelse med dødsboer. Flere og flere må indse, at deres forældre er blevet for gamle og svage til at klare dem sig, og rykker dem derfor på plejehjem. På plejehjemmet er det dog ikke det store, som man kan have med, og det er derfor kun det allervigtigste, som bliver glemt. Det resterende kan være en besværlig opgave at skille sig af med, og det er her, at vi står til rådighed. Hos Toxin kan vi let sørge for, at dine forældres hjem står fuldstændig tomt efter, at vi har ryddet det.

Mere end blot et skadedyrsservice

I over 30 år har vi specialiseret og erfaret os i skadedyrsbekæmpelse. Til trods for dette, har vi også stor erfaring med bl.a. rydning, rengøring m.v.

Vi håber at i ønsker at ringe til os, hvis i ønsker besvarelse på spørgsmålet eller andet. Her vil professionelt og venligt personale stå klar til at hjælpe enhver henvendelse.

Har I brug for en effektiv rydning, så kontakt os på nummeret 38 79 85 85, send en e-mail til toxin@toxin.dk eller kig forbi på Greve strandvej 16b, 2670 Greve.

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.