payment-methods-light-1024x196

Bekæmpelse af måger

STORBYMÅGER ER ET SIGENDE PROBLEM

I takt med at byggerier på havnen tvinger mågerne til at søge føde andre steder, er storbymåger blevet et større og større problem. Mågerne er nemlig søgt ind til byen, hvor de finder mad i affaldscontainere, skraldespande og i nærheden af restauranter. At mågerne har besat byen, betyder dog ikke, at du behøver at finde dig i det. Hvis du er besat af måger, ved du i hvert fald, hvor irriterende det er. De store måger larmer ufatteligt meget, og det er derfor også hurtigt, at påvirkede ringer efter skadedyrsbekæmpelse. Udover larmen er mågerne ekstremt aggressive overfor mennesker og dyr, som de anser som en trussel mod deres rede, hvor deres unger er i. Og deres aggressive adfærd består blandt andet i at bruge deres ekskrementer som våben, som skaber et klart hygiejneproblem.

 

BEKÆMPELSE AF MÅGERNE SKAL SKE AKTIVT

Det første og mest simple trick er selvfølgelig ikke at fodre mågerne. Hvis du først har gjort det, så kan du være sikker på, at de kommer igen. Du skal ligeledes fjerne affald, som mågerne kan anse som spiseligt, for ellers vil de kredse om dette affald. Det er derfor vigtigt, at affaldsspande og andet er holdt lukket, så mågerne ikke har adgang til disse. Du kan altså selv aktivt gøre noget for, at mågerne i det mindste ikke kommer igen. Det er dog ikke altid nok, og af og til skal der mere drastiske tiltag til før, at bekæmpelsen af måger er succesfuld.

Vi er eksperter i skadedyrssbekæmpelse, og har mange års erfaring i branchen, så lad Toxin Skadedyrsservice klare opgaven. For at hjælpe jer på vej, har vi samlet informationer om skadedyrene her på hjemmesiden, dem kan du i læse mere om her. 

 

ER PROBLEMET FOR STORT, SÅ FRYGT EJ

Det er forståeligt, hvis problemet med måger bliver for stort at håndtere som ene mand. Så hvis din virksomhed eller dit private hjem er besat af det flyvende skadedyr, så frygt ej! Toxin vil med glæde hjælpe dig af med problemet. Hvis problemet endnu ikke er for stort bliver problemet løst ved at fjerne unger og æg fra reden efter tilladelse fra Naturstyrelsen. Hvis ikke dette er nok er løsningen i sidste ende nedskydning, som ligeledes vil blive gjort af professionelle.

Husk at Toxin er en alsidig og erfaren skadedyrsbekæmper i branchen, udover bekæmpelse måger udfører vi også bl.a. bekæmpelse af mus, rotter, duer, mosegrise og muldvarper.

Uanset om du bor i København, Roskilde, Hillerød, Helsingør, Slagelse, Roskilde, Køge, Helsingør, Greve, Næstved, københavn, frederiksberg, taastrup, valby, eller en anden by på Sjælland, er vi dine pålidelige partnere inden for skadedyrsbekæmpelse. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et skadedyrfrit miljø og et trygt hjem eller arbejdsplads. 

Hvis du har akut behov for bekæmpelse af måger, så vil vi meget gerne hjælpe. Kontakt Toxin på nummeret 38 79 85 85, send en e-mail med problemet til toxin@toxin.dk eller kig forbi Greve strandvej 16b, 2670 Greve, og fortæl os om problemet.

 

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.