payment-methods-light-1024x196

Bekæmpelse af mus

 

BEKÆMPELSE AF MUS 

 

Når du har brug for bekæmpelse af mus, kan Toxin hjælpe dig. Uanset hvor i landet du bor, har vi også en erfaren tekniker i nærheden af dig. Vi hjælper både virksomheder, offentlige institutioner og private med musesikring. Kontakt os på 38 79 85 85. 

 

TEGN PÅ AT DU HAR MUS I DIN BOLIG – BEKÆMPELSE AF MUS

Kan du høre skrabe lyde fra væggene eller har du bemærket en usædvanlig sød lugt? Så har du måske mus i dit hjem. Mus kan holde sig skjult i lang tid før du får mistanke om problemet. Hvis du finder tegn på aktivitet, kan vores teknikere be- eller afkræfte tilstedeværelsen af mus og tilbyde en sikker og målrettet bekæmpelse af mus.

Mus er nataktive og holder sig skjult i løbet af dagen. Derfor kan det være svært at opdage, hvis man er ramt af mus. Mus efterlader dog spor, så hvis du opdager:

  • Ekskrementer
  • Fedtpletter
  • Urin søjler
  • Kradselyde
  • Reder
  • En stærk lugt
  • Fodspor og halemærker.

Skal du kontakte en professionel til at komme og udføre en bekæmpelse af mus.
Hvis du er bekymret for et fremtidigt problem, så kontakt Toxin og vi hjælper dig med at bekæmpelse af mus. Kontakt os på telefon eller send og en e-mail.

 

IVÆRKSÆT BEKÆMPELSE AF MUS

MUS ER ET AF DE MEST ALMINDELIGE SKADEDYR SOM LEVER I DANMARK. DE ER DESVÆRRE OGSÅ ET AF DE MEST SKADELIGE

Hvis dit hus er besat af mus, kan du være sikker på, at de skader dit hus. Det kan godt være, at det ikke umiddelbart kan ses, men musen er en graver og graver derfor i ledninger, tøj, kasser osv. Dette betyder derfor, at det langsomt går udover dine ting i huset. Værst er det dog, hvis musene går i de elektriske installationer, hvor der i værste tilfælde kan opstå brand. Bekæmpelse af mus skal derfor startes så snart, du opdager problemet – ganske enkelt for at minimere fare, risiko og udgifter forbundet med den lille gnaver.

Toxin er eksperter i skadedyrsbekæmpelse, og har mange års erfaring med musebekæmpelse.

Når du har opdaget musene, er du ikke i tvivl om, hvorvidt der skal en bekæmpelse af mus til. Er du i tvivl om, de ubudne gæster er mus eller rotter? Der er forskellige måder at indikere hvilket skadedyr, der er tale om. En mus er nemlig betydeligt mindre end en rotte, men det betyder desværre ikke, at den gør mindre skade. Tværtimod, da musens størrelse betyder, at den kan bevæge sig rundt på steder, som rotten ikke kan. Det lille dyr skal derfor tages seriøst, og jo før der sættes musebekæmpelse ind, jo bedre. Hvilket er endnu en grund til at bekæmpelse af mus er vigtig.

 

Husk at Toxin Skadedyrsservice tilbyder gratis inspektion. Vi er eksperter på ethvert område, ring og hør mere på tlf. +45 38 79 85 85

bekæmpelse af mus

 

HVORFOR BEKÆMPE MUS?

Der er mange gode grunde til musebekæmpelse. Uanset om det drejer som om mus i dit hus eller i din virksomhed. I mange tilfælde, hvor man tror, at der er rotter på spil, er det mus. Musene kan komme igennem en sprække på 7 mm og er eminente til at klatre og hoppe. Derfor kan de også komme ind i etageejendomme. Selv på 4. eller 5. sal.

 

PRODUKTIONSSTOP

Mus kan stoppe din produktion på mange måder. Hvis du har er en fødevarevirksomhed eller medicinalvirksomhed, vil forekomsten af mus betyde, at du skal lukke din produktion ned. Det kan også betyde, at du skal kassere produktionen. Det afhænger af din certificering.

Mus gnaver i hvad som helst. Også ledninger til maskiner og andet udstyr. Får de gnavet i den forkerte ledning, får dine maskiner, din server eller andet ikke mere strøm. Med nedbrud til følge.

 

ØDELÆGGELSE AF INSTALLATIONER, UDSTYR OG BYGNINGER

Som nævnt gnaver musene nærmest i alt, som de kan komme i nærheden. De gnaver huller i dine bygninger og hvad de ellers kan komme i nærheden af. Bider en mus i en elektrisk ledning, kan det forårsage brand, idet musens fedt bliver som et stearinlys.

 

UNDGÅ SMITTESPREDNING MED BEKÆMPELSE AF MUS

Det sker med jævne mellemrum, at mennesker bliver smittet af mus (og rotter). Det er sygdomme som salmonella, harepest, leptospirose og hantavirus, som kontakt med mus og deres efterladenskaber kan give.

Hvis du har akut behov for bekæmpelse af mus, så vil vi meget gerne hjælpe. Kontakt Toxin på nummeret 38 79 85 85, send en e-mail med problemet til toxin@toxin.dk eller kig forbi Greve strandvej 16b, 2670 Greve, og fortæl os om problemet

Skal vi hjælpe dig af med andre skadedyr eller insekter, så tilbyder Toxin mange andre services. Vi bekæmper bl.a. borebiller, måger, mosegrise, muldvarpe og væggelus.

 

 

BEKÆMPELSE AF MUS, SELVOM DE IKKE LIGNER ET SKADEDYR

Vælg en autoriseret skadedyrsbekæmper for din sikkerhed – Toxin er autoriseret i bekæmpelsen af mus og rotter med et elektronisk skadedyrssystem.

Selvom musen er et mere ”charmerende” dyr end rotten, betyder det ikke, at den skal undervurderes. Musebekæmpelse skal tages seriøst, og selvom musen ikke kan bære samme antal af smitsomme sygdomme som rotten, kan musen også, hvis den kommer i dine fødevarer, forvolde stor skade. Alt i alt er princippet bag bekæmpelse af mus også, at det er ens eget hus – og ikke et, som man ønsker at dele med skadedyr.

Husk at Toxin Skadedyrsservice har over 30 års erfaring med udryddelse af skadedyr. Skal du f.eks. have udført bekæmpelse af rotter, eller bekæmpelse af myrer  i hjemmet? Så er du kommet til det helt rette sted.

Uanset om du bor i København, Roskilde, Hillerød, Helsingør, Slagelse, Roskilde, Køge, Helsingør, Greve, Næstved, københavn, frederiksberg, taastrup, valby, eller en anden by på Sjælland, er vi dine pålidelige partnere inden for skadedyrsbekæmpelse. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et skadedyrfrit miljø og et trygt hjem eller arbejdsplads. 

 
 

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.