payment-methods-light-1024x196

Grønt arbejde

DET ER IKKE ALTID, AT DER ER TID TIL AT TAGE SIG AF HAVEN. ALLIGEVEL ER DET NOGET, SOM DE FLESTE GERNE VIL HAVE SER PÆNT UD. OG DET PROBLEM KAN KUN LØSES VED HJÆLP AF PROFESSIONEL HJÆLP

Hos Toxin er vi stolte af at kunne levere professionelt gartnerarbejde. Vi har i mange år beskæftiget os med grønt arbejde, og er derfor i stand til at hjælpe dig med pleje, vedligeholdelse samt anlæg. Vi har en bred portefølje af ydelser indenfor grønt arbejde, som vi meget gerne vil tilbyde til dig. Det er derfor ligegyldigt for os, om du er privatperson, der ønsker en flot have, eller en virksomhed, der ønsker vedligeholdelse af ejendommens grønne områder.

VIRKSOMHEDENS UDSEENDE SIGER MEGET

Som både kunde og medarbejder er det vigtigt, at virksomhedens omgivelser er indbydende. Dette indebærer selvfølgelig også ejendommens grønne arealer, som virker som en kontrast til kontorerne. At holde virksomhedens have præsentabel kræver dog en del gartnerarbejde. Græsset skal slås, hækken skal klippes, buskene skal ryddes og vi kunne blive ved! Dine dygtige medarbejdere skal dog ikke stå for dette, da deres kernekompetencer ikke ligger her. Lad derfor os i Toxin tage os af opgaven – så er du sikker på, at haven altid står og ser godt ud!

grønt arbejde

ENS EGEN HAVE ER OGSÅ VIGTIG!

Hjemme hos en selv er det også for mange vigtigt, at have en have, som er flot og præsentabel. Det er dog ikke alle, som har enten tid eller kræfter til at vedligeholde denne. Om du ikke kan finde tiden i den travle arbejdsuge eller ikke har kræfterne grundet alderdom betyder dog ikke, at du ikke har fortjent en pæn have!

Hos Toxin tilbyder vi ikke kun skadedyrsbekæmpelse, men også grønt arbejde i høj kvalitet, som vi mener, at alle danskere fortjener. Derfor er vores priser også overkommelige.

Hvis det lyder fristende med en pæn have til en billig pris, så kontakt Toxin. Du kan ringe på 38 79 85 85, sende en mail til os på toxin@toxin.dk eller besøge os på adressen Greve strandvej 16b, 2670 Greve. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.