payment-methods-light-1024x196
Bekæmpelse af sølvfisk

SØLVFISK BEKÆMPELSE

Sølvfisk er mere end blot en plage i hjemmet. Sølvfisk har ødelæggende spisevaner, hvilket giver alvorlige problemer når mange sølvfisk samles. Sølvfisk spiser alt indeholdende cellulose og stivelse såsom: Bøger, fotografier, malerier, gips og andre husholdningsartikler. Derfor er sølvfisk bekæmpelse vigtigt.

Sølvfisk kan overleve i de fleste miljøer, men trives især under forhold med høj luftfugtighed, mørke og fugtige områder som køkken, badeværelset, kælder og loftet.

Sølvfisk karakteriseret ved en sølvskinnende blå farve, små skalaer og vrikkende bevægelser, der minder om en fisk. Sølvfisk går også underbetegnelserne: Fiskemøl eller tæppehajer.

Du er ikke i tvivl, hvis du har behov for sølvfisk bekæmpelse. De er oftest at finde på badeværelser med varme, da de aktivt søger lune og fugtige steder. Gulvvarmen er derfor det perfekte miljø for de små insekter. Deres føde består af døde insekter og aflejringer af sæbe. Det er derfor vigtigt med en sølvfisk bekæmpelse, så snart de opdages. Med en hurtig og effektiv sølvfisk bekæmpelse undgår man at de spreder sig til hjemmets andre run.

Ved sølvfisk bekæmpelse er det vigtigt, at man bekæmper både voksne og deres æg. Vores certificerede teknikere kan vurdere situationen og rådgive om, hvordan sølvfiskene bekæmpes bedst muligt i jeres situation.

Toxin Skadedyrsservice tilbyder gratis inspektion. Vi er eksperter på ethvert område, ring og hør mere omkring skadedyrsbekæmpelse på tlf. +45 38 79 85 85

 

Sølvfisk bekæmpelse  – hold øje med badeværelset

Undgå at del badeværelse med sølvfisk – få foretag en sølvfisk bekæmpelse nu.
Hos Toxin er vi eksperter i sølvfisk bekæmpelse. Vores holdning er, at man ikke skal dele badeværelse med sølvfisk, da de er til gene og kan gøre stor skade.  Med vores sølvfisk bekæmpelse, sørger vi for, at du indtager kontrollen på badeværelset, og ikke behøver bekymre dig om du træder på de små insekter.

sølvfisk bekæmpelse

EFFEKTIVT SØLVFISK BEKÆMPELSE

Som beskrevet er de rigtige forhold for sølvfisk de lune og fugtige miljøer. Hvis du ikke straks går i gang med sølvfisk bekæmpelse, så er det sikkert, at dit problem ikke bliver mindre – tværtimod.  Over årene har vi hos Toxin udviklet en elegant og effektiv løsning til sølvfisk bekæmpelse. Lad os derfor klare udryddelsen af de små bæster i dit badeværelse og resten af hjemmet.

Vi lover selvfølgelig, at vores løsning ikke skader dit hjem, samt garanterer vi, at du ikke får sølvfisk igen lige foreløbigt.

Er dit hus det perfekte spot for skadedyr – så er du kommet det rette sted. Toxin bekæmper alle former for skadedyr. Vi er blandt andet professionelle fagfolk, når det omhandler bekæmpelse af myrer, bekæmpelse af mus eller rotter og væggelus bekæmpelse.

 

Har du problemer med de små insekter, så ring på 38 79 85 85, send os en email til toxin@toxin.dk eller kig forbi på Greve strandvej 16b, Greve 2670.

HVAD ER EN SØLVFISK?

En sølvfisk er en hyppig beboer på især badeværelser, og hører til en art af vingeløse insekter, der går under det latinske navn Lepisma saccharina. Det er en art med nogle år på bagen, da den har eksisteret i mere end 300 millioner år, uden vitterligt at have ændret karakter synderligt meget. Derfor er det ikke uberettiget, at den hører under ordenen Thysanura, der dækker over flere af disse ur-insekter.

Noget, der for alvor adskiller sølvfisken fra andre insekter er dens levealder, da den bliver mellem tre til fire år, mens nogle eksemplarer kan blive helt op til otte år gamle. Den høje alder er dog også næsten et krav for den, da den først bliver kønsmoden når den er omkring et år gammel, alt afhængig af temperatur.

Dertil kommer, at hunnen sjældent lægger mere end en snes æg i hele dens levetid.

Et hjem inficeret med sølvfisk vil først og fremmest finde dem på badeværelset, da de foretrækker lune og fugtige steder. Et badeværelse med gulvarme er derfor gode vilkår for insektet, men også køkkener kan være tiltalende, hvis forholdene er rette for dem.

Disse to faktorer er nemlig utrolig vigtige for dem, da de ikke kan formere sig, hvis det er for tørt eller koldt. Som deres latinske navn antyder, så er de særligt glade for sukker, men kan også godt lide stivelse som føde. Derudover kan de sagtens leve af andre døde insekter samt aflejringer af sæbe på brusekabiner og lignende, og sågar også papir. Derfor er sølvfisk bekæmpelse vigtigt, da de hurtigt kan finde lækre sager at smaske i på toilettet.

Dog går de angiveligt kun efter skimmel- og mugarter, der findes i papir ved steder med meget høj fugtighed. Lad os komme dit problem til livs og kontakt os for mere information om sølvfisk bekæmpelse i dag.

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.