payment-methods-light-1024x196

Bekæmpelse af myrer

BEKÆMPELSE AF MYRER I HUSET ELLER HAVEN

Tilstedeværelsen af sorte havemyrer i haven eller huset er et sikkert tegn på, at det er blevet forår. Her bygger de tuer i vores haver og under vores boliger, og kan nemt invadere vores køkkener, hvor de er på jagt efter mad. Toxin er specialister i skadedyrsbekæmpelse, og kan hjælpe dig af med dine myrer. Har du myrer, så kontakt os på 38 79 85 85.

Toxin Skadedyrservice tilbyder gratis inspektion, så du kan få bekæmpelse af myrer hurtigt og effektivt. Vi er eksperter, når det omhandler bekæmpelse af myrer, og vores erfarne teknikere tilbyder metoder til myrekontrol, som er målrettet specifikke arter af myrer. De kan løse problemet hurtigt og effektivt.

 

 

HVORDAN FOREGÅR BEKÆMPELSE AF MYRER?

Når vi er ude på job og udfører bekæmpelse af myrer, er det første trin i processen at finde ud af, hvor problemet stammer fra. Hvis det er i haven, finder vi oftest myretuen under sten og fliser. Hvis der er myrer i huset, stammer det ofte fra et sted, hvor det er fugtigt – som f.eks. fugtskadet træ. Når myrerne er kommet ind i huset, er det vigtigt at bekæmpe myrerne, før de spreder sig til andre rum. Indtil vi kommer, kan de holdes nede med myregift, men den endelige og afsluttende bekæmpelse af myrer sørger vi for.

 

 

DERFOR ER BEKÆMPELSE AF MYRER VIGTIGT

Det sker, at sorte havemyrer finder vejen til dit hus og derved sukkerholdige fødevarer. I løbet af forårs- og sommerperioden kan du risikere af blive invaderet af sorte havemyrer. Der skal kun en lille dråbe sød saft til at lokke store mænger af myrer til. Når den første myre har fundet noget sødt, lægger myren et duftspor, som viser vejen for hundredevis af myrer.

For at få en effektiv bekæmpelse af myrer, er det vigtigt, at der tages hånd om problemet så hurtigt som muligt. Når et par myrer har fundet ud af, at dit hjem er et godt sted for en koloni, går der ikke længe før, at hele kolonien er flyttet ind. Derfor, jo før bekæmpelsen af myrerne går i gang, jo nemmere er det at bekæmpe myrerne – og deraf også billigere for dig!

Hvis du døjer med myrer og har brug for en effektiv bekæmpelse af myrer, så er vi de rigtige at tage fat i! Kontakt os på telefonnummeret
38 79 85 85, skriv en mail til toxin@toxin.dk eller kom forbi på Greve strandvej 16b, 2670 Greve – så kigger vi på dit problem sammen.

Bekæmpelse af myrer

 

UNDGÅ STORE PROBLEMER MED BEKÆMPELSE AF MYRER

Myrer kan være svære at komme af med og er stort problem for mange husstande. Myrer er alt spisende, og kan gå i madvare og formerer sig med lynets hast. Derfor er bekæmpelse af myrer, noget man skal få gjort, hvis man opdager myrer i sit hjem. Det er ofte nødvendigt at søge professionel hjælp, da myrer kan være svære at komme helt af med.

Vi har alle erfaring med diverse myre fælder, som har en tvivlsom effekt. Derfor er du altid velkommen til at kontakte Toxin skadedyrsservice. Vi er eksperter i bekæmpelse af myrer og generel skadedyrsbekæmpelse, og har mange års erfaring i branchen. For at hjælpe jer på vej, har vi samlet informationer om skadedyrene her på siden, så I kan finde ud af hvilket skadedyr, der plager jer.

Vi er professionelle skadedyrsbekæmpere, og vi tilbyder en lang række forskellige services. Vi bekæmper også borebiller og musEr det noget helt tredje du har brug for hjælp til – så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig  – også hvis du har spørgsmål til vores bekæmpelse af myrer.

 

GENKEND DEN SORTE HAVEMYRE

Den sorte havemyre er den mest almindelige myre i Danmark. Man støder på den i haven, på gårdspladser, veje og selvfølgelig i huset. Den har en typisk længde på mellem tre og ni millimeter, og på trods af navnet er myren mere brun i farven end egentlig sort.

En typisk koloni består af mellem 5-10.000 myrer. Myrerne har et hierarkisk samfund og er opdelt som: arbejdere, vingede hanner og dronninger. Arbejderne er hunner med uudviklede kønsorganer, der står for det praktiske arbejde i samfundet. Deres kost består primært af søde sager, som de oftest finder i naturen og selvfølgelig dit køkken. Grundet den store størrelse på myrekolonierne er det sjældent, at myregift kan stoppe problemet. Derfor er professionel bekæmpelse af myrer den løsning, der giver det bedste resultat.

Arbejdermyrerne kan i mange tilfælde ende med at rejse langt væk fra kolonien i søgen efter føde. Når den finder en fødekilde, bruger den duftspor til at lede de andre myrer derhen, og inden længe marcherer en mindre karavane af myrer hen mod føden.

En koloni starter ved, at de bevingede hunner og hanner forlader deres kolonier for at parre sig med myrer fra andre boer. De hunner, der overlever, slår sig ned og påbegynder et ny samfund, hvor de bruger resten af deres liv på at lægge æg.

Hos Toxin er vi specialister i bekæmpelsen af mange forskellige former for skadedyrsbekæmpelse. Udover bekæmpelse af myrer, kan vi også hjælpe dig af med alt ligefra bekæmpelse af rotter og bekæmpelse af hvepse til kakkerlakker, klanner, møl og sølvfisk bekæmpelse.

Uanset om du bor i København, Roskilde, Hillerød, Helsingør, Slagelse, Roskilde, Køge, Helsingør, Greve, Næstved, københavn, frederiksberg, taastrup, valby, eller en anden by på Sjælland, er vi dine pålidelige partnere inden for skadedyrsbekæmpelse. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et skadedyrfrit miljø og et trygt hjem eller arbejdsplads. 

 

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.