payment-methods-light-1024x196

Giftfri bekæmeplse

Vores skadedyrsbekæmpelse er effektiv og fuldstændig kemikaliefrit, grundet elektroniske løsninger.

Efter årtier som skadedyrsservice, ligger det indgroet i vores virksomhed, at tage hånd om vores kunders, vores ansattes sundhed og sikkerhed. Dette opnås ved at vi altid er udstyret med den nyeste teknologi og viden indenfor- skadedyrsbekæmpelse, det gælder også når det kommer til bekæmpelse af skadedyr, uden brug af kemikalier.

Vores værdigrundlag/miljøpolitik er derfor helt klar: Vi forpligter os aktivt til at overholde branchens højeste standarder for således at værne om sundhed, sikkerhed, din virksomheds værdier og den verden vi efterlader til kommende generationer.

Efter den nye rotte lovgivning er blevet skærpet – mest for at undgå resistens hos især Rotter. Har vi valgt at vores bekæmpelses metoder så vidt muligt skal være kemikaliefri og elektronisk retning. Vi tilbyder derfor en lang række bekæmpelses metoder inden for skadedyrssikring og bekæmpelse, vi sikre alt lige fra kloaker, lagere, fødevarevirksomheder, hoteller, udendørs arealer til private hjem, fuldstændig kemikaliefrit.

Vi starter typisk med at lave en gennemgang af virksomheden, ejendommen eller området som naturligvis vil blive udført af en autoriseret skadedyrstekniker fra Toxin, baseret på resultatet af gennemgangen, vil vi komme med vores anbefalinger til en holdbar og bæredygtig løsning.

En typisk elektronisk løsning er i særdeleshed en fordel for fødevarevirksomheder, idet det giver mulighed for at overvåge flere parametre samt at kunne dokumentere mere præcist. Det hele kan følges live via en internet baseret brugerplatform, og derved stoppe angreb fra mus eller endnu være rotter, før det udvikler sig til et stort problem.
Da systemet er 100% kemikaliefrit kan systemet opsættes både inde og ude.

Ring i dag og vi kan hurtigst muligt finde den rette løsning til lige netop dig eller din virksomhed.
Vores tilbud er altid uforpligtende.

 

Fordele ved at vælge kemikaliefri/elektronisk løsning.

-Mindre miljømæssige følgevirkninger.
-Ingen bekymring om resistens.
-Designet til bekæmpelse af mus og rotter.
-Alt service udføres af en autoriseret skadedyrsbekæmper.
-Unødvendige servicebesøg.
-24/7 overvågning af fælder med alarmer via sms og e-mail.
-Rapportering over fældernes aktivitet.
Hvis der er behov for giftfribekæmpelse ved du derfor nu, at du skal ringe til Toxin! Det kan du gøre på vores nummer 38 79 85 85. Hvis du er mere til e-mail kan du skrive til os på toxin@toxin.dk eller kigge forbi på Greve strandvej 16b, 2670 Greve, og fortælle os om lige netop din arbejdsopgave.

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.