payment-methods-light-1024x196

Skimmelsvamp

PAS PÅ MED SKIMMELSVAMP, DER FOREKOMMER STEDER, HVOR DER ER FUGTIGT.

HVIS DER ER KOMMET EN SLEM DUFT STEDER, HVOR DER ER FUGTIGT, ER DET DERFOR OFTEST SKIMMELSVAMP, SOM ER SYNDEREN. HOS TOXIN SLÅR VI DET HUNDREDE PROCENT FAST MED EN SKIMMELSVAMPSANALYSE SAMT EFTERFØLGENDE BEKÆMPELSE, HVIS SKADEN ER SKET.

Ubehandlet fugt er oftest lig med skimmelsvamp. Derfor ses skimmelsvamp oftest i kælderen, ved vinduer, i hjørner, på badeværelset samt loftet. Disse fem steder er alle steder, hvor fugten trives, og det kan derfor være svært at forebygge. Men hvis skimmelsvampen først er kommet, så er det vigtigt, at den bekæmpes. Hos Toxin har vi over årene beskæftiget os med mange tilfælde af skimmelsvamp, og er derfor specialister indenfor bekæmpelse. At kontakte os er derfor en garanti for hurtig og effektiv bekæmpelse af skimmelsvamp!

 

SKIMMELSVAMP GÅR UDOVER HELBREDET

Bekæmp fugten straks! Udover dit hus skader skimmelsvampen nemlig også dit og resten af familiens helbred. Typiske tendenser hos mennesker, som har været udsat for skimmelsvamp er svimmelhed, hovedpine samt kløe. Det er derfor oftest mistanke om, at man har influenza, når det i sidste ende er skimmelsvampen, som er synderen. Symptomerne kommer på baggrund af allergi, og graden af symptomerne svinger derfor fra person til person.

 

FÅ HURTIGT FJERNET SKIMMELSVAMPEN

Når det først er konstateret, at der er skimmelsvamp i boligen, sætter vi selvfølgelig alt ind for at få det fjernet så hurtigt som muligt. Skimmelsvampsanalysen vil give os svar på hvor stort problemet er blevet, og derfra vælger vi bekæmpelsesmetode. Vi lover selvfølgelig, at vi fjerner det hele, og at skimmelsvamp, ved at holde fugten nede, ikke vil vende tilbage. At lade Toxin tage sig af problemet er derfor en garanti for, at du igen kan benytte dit hjem uden at være udsat for de allergiske symptomer, som man udsættes for.

 

MERE END BLOT SKADEDYRSBEKÆMPELSE

I over 30 år har vi som skadedyrsservice erfaret os i bekæmpelse af diverse skadedyr. Ydermere har vi gennem årene også hjulpet danskerne med professionel snerydning og rydning m.v.

Vi er et alsidigt firma, med forstand på branchen!

Har du skimmelsvamp, eller en mistanke om, at der er chance for, at du har det i netop dit hus? Så kontakt Toxin på telefonnummeret 38 79 85 85, skriv en e-mail til toxin@toxin.dk eller kig forbi på Greve strandvej 16b, 2670 Greve. Så finder vi en løsning!

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.