payment-methods-light-1024x196

Gratis Inspektion

Toxin’s Gratis Inspektion

Det er ikke bedst at være størst, men størst at være bedst.

Toxin Skadedyrsservice´s gratis inspektion – lav en aftale allerede i dag og få afdækket en mistanke eller en tvivl. Toxin tilbyder altid en Toxin’s gratis inspektion til hjælp med at afgøre, hvilket problem du står overfor og løsning herpå.

Det har vi valgt at gøre fordi i nogle tilfælde eks. Væggelus, kan det være tidsfølsomt, derfor mener vi at det ofte kan være udslagsgivende for effektiviteten af processen og derfor tilbyder vil altid en gratis inspektion.

Den gratis inspektion gælder alle typer skadedyr og både erhverv og private. – Vi anbefaler en professionel skadedyrsbekæmpelse som den rette løsning.

Hvis der er behov for desinfektion ved du derfor nu, at du skal ringe til Toxin! Det kan du gøre på vores nummer 38 79 85 85. Hvis du er mere til e-mail kan du skrive til os på toxin@toxin.dk eller kigge forbi på Greve strandvej 16b, 2670 Greve, og fortælle os om lige netop din arbejdsopgave.

En gratis inspektion indebærer ingen forpligtelser, dvs. du ikke binder dig til nogle behandlinger.

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.