payment-methods-light-1024x196

Desinfektion

SOM KUNDE ER DU SELVFØLGELIG INTERESSERET I, AT FØDEVAREVIRKSOMHEDERNE GØR ORDENTLIGT RENT.

OG HVIS KUNDERNE ER INTERESSERET I DET, ER DU SELVFØLGELIG OGSÅ INTERESSERET I DET SOM VIRKSOMHEDSEJER, FOR HVEM VIL BESØGE EN RESTAURANT, DER IKKE HAR STYR PÅ HYGIEJNEN?

Når man som kunde sætter sig i en restaurant, stoler man automatisk på, at hygiejnen er i orden. Det indebærer altså, at lokaler, inventar, arbejdsredskaber samt udstyr er ordentligt vedligeholdt og rengjort på en daglig basis, så bakterier ikke har grobund for vækst. Og hvis ikke du lever op til dette, vil kunderne formentlig hurtigt finde ud af det, og derfor ikke komme igen. Det er derfor, ikke blot for hygiejnen, men også for virksomheden, vigtigt, at der er styr på jeres rengøring.

 

EN EFFEKTIV DESINFEKTION SLÅR AL TVIVL IHJEL

Har du ikke været hel god med rengøringen, eller trænger virksomheden til en stor rengøring? Så er Toxin selvfølgelig altid klar til at hjælpe med din bekæmpelse af bakterier! Vi har igennem mange år indsamlet erfaring, så vi kender de største syndere i et køkken, når der er tale om bakterier. Efter vi har været forbi er du derfor garanteret et køkken, der ikke har været renere før! Vi benytter selvfølgelig desinfektion, der er godkendt af Fødevarestyrelsen, så du har, når vi er færdige, et køkken, som fortjener den helt store smiley!

Vi er eksperter i skadedyrssbekæmpelse, og har mange års erfaring i branchen. For at hjælpe jer på vej, har vi samlet informationer om skadedyrene i vores skadedyrssektion.

 

HJEMMET KAN OGSÅ KLARE EN OMGANG

Det er dog ikke kun virksomheder, som vi hjælper med en effektiv desinfektion. Vi tilbyder også at komme hjem i privaten og sørge for rengøring, der vil efterlade køkkenet så godt som nyt. Om det er grundet manglende rengøring, at huset ikke har været bosat længe eller en tredje årsag er for os ligegyldigt – så længe der er bakterier, som vi kan fjerne med desinfektionen – så er vi glade!

Hvis der er behov for desinfektion ved du derfor nu, at du skal ringe til Toxin Skadedyrsservice! Det kan du gøre på vores nummer 38 79 85 85. Hvis du er mere til e-mail kan du skrive til os på toxin@toxin.dk eller kigge forbi på Greve strandvej 16b, 2670 Greve, og fortælle os om lige netop din arbejdsopgave.

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.