payment-methods-light-1024x196

Bekæmpelse af rotter og mus

BEKÆMPELSE AF ROTTER OG MUS

 

Hos Toxin er alle medarbejdere autoriseret til at bekæmpelse af rotter og mus med et elektronisk skadedyrssystem. Det gør at vores skadedyrsbekæmpelse mod især rotter og mus meget mere effektiv!

 

Rotter og mus er nogle af de mest almindelige typer af skadedyr, vi har her i Danmark. Desværre er det også en af de mere alvorlige. Begge skadedyr kan anrette store skader på dit hjem, hvis du ikke kommer dem til livs. Derfor er det vigtigt at handle, så snart man har mistanke om at du enten har mus eller rotter i dit hjem.

Der findes to slags mus, som kan plage os i vores hjem, henholdsvis husmusen og halsbåndmusen. Husmusen består af yderligere to arter, den lyse husmus og den mørke husmus, der ud over farven på pelsen er ens i både størrelse, udseende og levevis. Halsbåndsmusen er en smule større, og har en mørkebrun overside, med en helt hvid underside på nær et brunt bånd foran forbenene.

 

Forskel på husmus og rotter

Man tager umiddelbart ikke fejl af Husmus og Rotter, alene på grund af størrelsesforskellen mellem de to. De er dog lidt sværere at kende forskel på Halsbåndsmusen og Rotten, på grund af de næsten ens størrelser. Man kan dog hurtigt se forskel på dem ved at se på deres ekskrementer. Rottens kan nemlig måle helt op til et par centimeter i længden, og er som regel 4-6 mm i diameter.

Det største og mest tydelige problem med Rotter og Mus i hjemmet er, at de sætter tænderne i næsten alt. Hvis der ikke bliver gjort noget ved dem, kan de gnave i alt fra isolering til møbler og elektriske installationer. I værste tilfælde kan det betyde at der opstår brand. Derudover kan de begge fordærve fødevarer med deres urin og ekskrementer. Især Rotterne er farlige i dette tilfælde, da de kan bære op til 55 smitsomme sygdomme med sig.

 

Af samme årsag er det næppe nødvendigt at fortælle, at bekæmpelse af rotter og bekæmpelse af mus er strengt nødvendigt, så snart man har opdaget eller fattet mistanke om skadedyrernes tilstedeværelse i hjemmet. – Uanset om du bor i København, Roskilde, Hillerød, Helsingør, Slagelse, Roskilde, Køge, Helsingør, Greve, Næstved, københavn, frederiksberg, taastrup, valby, eller en anden by på Sjælland, er vi dine pålidelige partnere inden for skadedyrsbekæmpelse. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et skadedyrfrit miljø og et trygt hjem eller arbejdsplads. 

Så kontakt et professionelt skadedyrsservice som skadedyrsbekæmpelse.

Læs mere om:

Bekæmpelse af mus

Bekæmpelse af rotter

Bekæmpelse af hvepse

 

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.