payment-methods-light-1024x196

Snerydning

SNEEN KAN  VÆRE IRRITERENDE SOM HUSEJER, DA MAN DERMED ER ANSVARLIG FOR SNERYDNING AF FORTOVET OG INDKØRSEL. LAD TOXIN STÅ FOR DET – SÅ KAN DU HAVE FOKUS PÅ VIGTIGERE TING.

Som boligejer er det dit ansvar, at fortovet er ryddet for sne. Hvis en forbipasserende glider på fortovet udfor dit hus, og det ikke er ryddet, er det nemlig dit ansvar, og du er skal dække skaderne. Disse skader kan løbe op i store summer i forbindelse med tabt arbejdsfortjeneste. Heldigvis dækker de flestes forsikringer sådanne skader, men det vil man alligevel helst undgå.

 

FÅ RYDDET SNEEN OG HOLDT DEN NEDE

Sneen har en tendens til at blive ved og ved med at falde i den kolde nord. Det betyder altså, at den står på snerydning både morgen og aften. Og det er de færreste, som har den store lyst til at den står på snerydning lige fra man står op, og så skal gøre det forfra, når man kommer hjem fra arbejde. Hos Toxin er vi overbeviste om, at I har noget meget bedre at bruge jeres dyrebare tid på. Hos Toxin vil vi derfor gerne sørge for, at jeres fortov konstant er ryddet – så kan I bruge tiden på noget andet!

 

VI SALTER HVER DAG

Når det først sner i Danmark, så bliver det oftest ved i flere dage. Vi salter derfor dit fortov samt indkørsel hver dag, så den glatte overflade effektivt bekæmpes. En ting er selvfølgelig at forebygge, at andre glider på dit fortov, men det er da også rart at vide, at man også selv er beskyttet mod faldskader. Alt i alt er det bare dejligt, at sneen altid er ryddet – især når du ikke selv skal stå for det.

Hvis du mener, at du har noget bedre at bruge din tid på en snerydning, så kontakt os straks – så hjælper vi gerne! Ring til os på 38 79 85 85, send en e-mail afsted til Toxin Skadedyrsservice på: toxin@toxin.dk eller kig forbi på Greve strandvej 16b, 2670 Greve – så finder vi helt sikker ud af noget!

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.