payment-methods-light-1024x196

Lugtsanering

DE FLESTE MENNESKER HAR OPLEVET DET. DER ER EN LUGT, SOM MAN IKKE KAN KOMME AF MED. LIGEGYLDIGT HVOR MEGET DU GØR RENT, LIGEGYLDIGT HVOR MEGET DU SPRØJTER MED FORSKELLIGE DUFTE – INTET VIRKER! HELDIGVIS KAN TOXIN MED EN EFFEKTIV LUGTSANERING GØRE BUGT MED DEN FORFÆRDELIGE LUGT

Ligegyldigt kilden, som lugten stammer fra, så lover Toxin, at den kan fjernes med vores effektive lugtsanering ! De hyppigste slemme lugte kommer fra rotter, lig, urin, døde dyr, brand eller skimmelsvamp. Alle disse kilder er dog bevist at kunne overkommes med vores lugtsanering. Der er altså, kort sagt, ingen lugt, som ikke kan fjernes af Toxin! Du kan derfor roligt kontakte os, hvis du har behov for at fjerne luftgener

Toxin Skadedyrsservice… Meget mere end blot skadedyrsbekæmpelse.

FJERN EFFEKTIVT RØGSKADER

Når en bygning brænder er det selvfølgelig aldrig sjovt. Heldigvis bliver de fleste brande slukket inden, at de har brændt hele bygningen ned. Den forfærdelige duft af røg og aske sætter sig dog i bygningen, og kan virke som noget nær umulig at komme af med. Hos Toxin er det dog et problem, som vi let kan løse. Så hvis du har et erhvervslokale, eller det var dit eget hjem, som brændte, så frygt ej – Toxin kan give dig den gamle lugt tilbage! Vi kommer så hurtigt som muligt ud og tilser skaden, og derfra vil vi hurtigt lægge en plan for den mest effektive lugtsanering til opgaven.

Lugtsanering

NOGLE GANGE SKAL DET TUNGE ARTILLERI HENTES IND

Hvis lugten er særlig slem, fx hvis problemet ikke er blevet løst efter det opstod, så er der selvfølgelig også en løsning på dette. Vores middel kan tage selv de slemmeste lugte, og fjerner dem fuldstændig. Løsningen er altså ikke blot en parfume, som dækker den slemme lugt, men derimod en behandling, som direkte går ind og eliminerer den slemme dugt. Det er altså en aktiv bekæmpelse af den grimme lugt, og ikke bare et forsøg på at gemme den!

Hvis du har lugtgener, så kontakt os straks – så kan vi løse problemet med professionel lugtsanering! Ring til os på nummeret 38 79 85 85, skriv til os på e-mail-adressen toxin@toxin.dk eller kig forbi på Greve strandvej 16b, 2670 Greve.

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.